Online bestellen

U kunt op meerdere manieren bij ons bestellen

In het kort uitgelegd:

 

Online planten bestellen | Tuincentrum Rebel

 

Wilt u zelf ophalen?
U krijgt na uw bestelling een ophaaldag, een tijdsblok en bestelnummer toegewezen, waarmee u de bestelling zelf kunt ophalen bij onze winkel (vanaf 10 februari).


Wilt u laten bezorgen?
Bij een bestelling vanaf €30,- met afleveradres Huizen, Laren, Blaricum, Naarden en Bussum is dit gratis.
Voor een bestelling tot €30,- zijn de kosten voor een thuisbezorging €7,50.
In overleg bezorgen wij ook buiten onze regio. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.Beste klant, 

Wegens de lockdown zijn onze deuren voor winkelend publiek gesloten. De verkoop van ons assortiment kunnen wij wel door laten lopen en graag bieden wij u de service om artikelen te bestellen via:

  • onze online bestelshop: https://bestellen.tuincentrumrebel.nl/
  • de telefoon. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur - 17.00 uur op 035 525 02 21.
  • onderstaand bestelformulier. Dit kan 24/7 ingevuld en verstuurd worden. Vult u het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw bestelling af te ronden.
  • het e-mailadres [email protected] Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn en vergeet niet uw telefoonnummer erbij te vermelden. Dan bellen wij u z.s.m. om alles in orde te maken.

Geeft u uw klantenkaartnummer meteen door? Dan spaart u ook in deze periode punten!

Vergeet onze lockdownaanbiedingen niet! Kijk snel bij de aanbiedingen. Als het erbij staat, is het een geldige aanbieding.

 

VIDEOBELLEN

Kijk mee, zoek uw gewenste plant of artikel uit, beslis mee over de opmaak van de gekozen pot.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ons assortiment niet uit uw hoofd weet en niet precies weet hoe alle producten heten. Als u hulp bij het kiezen nodig heeft, kunt u (enkel via Whatsapp!) het telefoonnummer 
06 34 000 989 videobellen. Dan nemen wij u mee langs de producten waaruit u wilt kiezen en u kunt meebeslissen en meekijken hoe uw pot opgemaakt wordt. Ook dit nummer is tussen 10.00 uur en 17.00 uur te bereiken.
Echter, weet u al wat u wilt bestellen, maakt u dan gebruik van ons vaste nummer of het bestelformulier op de website. Vergeet niet uw klantenkaartnummer door te geven.

Vanaf 10 februari OPHALEN BIJ DE WINKEL

Wij starten vanaf 10 februari met de service 'click & collect'.
U bestelt telefonisch of via een van mogelijkheden voor online bestellen. Er wordt na het verwerken van uw bestelling contact met u opgenomen om u een ophaaldag, tijdsblok en bestelnummer door te geven. Pas dan kunt u op de aan u doorgegeven dag met tijdstip uw bestelling zelf op komen halen bij de winkel, onder vermelding van het bestelnummer. Bij het afrekenen (alleen pin!) kunt u uw klantenkaart laten scannen om door te gaan met punten sparen!

LET OP: zonder afspraak kunt u GEEN artikelen kopen of afhalen!

TOCH LIEVER LATEN BEZORGEN?

Dat kan ook. Bestelt u voor €30,- of meer, bezorgen wij dit gratis op een adres in Huizen, Laren, Blaricum, Naarden en Bussum. 
Bestelt u voor minder dan €30,-? Dan zijn de bestelkosten €7,50 per bestelling.

 

Wij werken hard aan het verbeteren van onze service. Graag horen wij de tops en tips van u. Bij voorbaat dank!

Bestelformulier

U kunt middels dit formulier uw bestelling doorgeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Geeft u ook uw klantenkaartnummer door?

In onze privacy policy leest u hoe wij met uw gegevens omgaan.

Velden met * zijn verplicht.